- lisit borovnic in jagod v čaju. Na 1 liter vode prgišče suhih listov. Pijemo čaj 21 dni, prekinemo za 15 dni.
- plešec, vsak dan popijemo 2-3 skodelice preliva iz 4 žličk posušenega preliva.
- koprive kot poparek.
- svež jagodni sok
- jemo dušene bučke
- kislo zelje, najbolje, da ga uživamo presno na tešče
- muškatni orešček, ribamo ga v jedi
- beluši
- hren
- kumarice
- fižolove luščine v čaju
- limonin sok brez sladkorja
- potrošnik v čaju
- brezovi listi v čaju
- med, a tukaj je pri diabetih potrebna stalna kontrola
- robida, listi v čaju, sadeži.
- žajbelj
- stročji fižol
- oves
Fosil
![Fosil](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeWKVAOeyhNiVVBlwCaAGyFSNqEur_HsFgo4Uw3sTGvgyd0hq_o557c7GdTn48VUVZpLAbEs27zwwJrKrpVBgNFLXW29n2xcM-kOCzogei5levdob4N5TYbP3Y17Q9qtRj1DVJ0Zki7Qrk/s1600-r/blog-fosil+1.jpg)
13. februar 2015
ZNIŽAJMO KRVNI SLADKOR
Rastline in živila, ki vplivajo na znižanje sladkorja v krvi:
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Ni komentarjev:
Objavite komentar