Fosil

Fosil

16. maj 2015

ALI VEŠ...

Eden izmed močnejših čistilcev strupov iz telesa ( kelator) je morda bolj malo znana koriandrova tinktura iz listov koriandra, ki je sposobna celo priti celo skozi možgansko pregrado in očistiti strupe iz možganov in živčevja.

Težke kovine vežejo iz telesa alge klorela, ječmenova in pšenična trava, listi koriandra, čemaž, korenine repinca.

Čemaževa tinktura sprošča živo srebro naloženo v človeškem tkivu nazaj v krvni obtok in iz telesa, zato je nujno, da sočasno jemljemo pripravke klorofila kot so alge ali ječmenova trava, da se živo srebro ne usede v kakšno drugo tkivo, ampak ga klorofil veže nase in izloči iz telesa. Veliko klorofila imajo sveže koprive in svež čemaž.

Največ selena se nahaja v mesu, ribah, jajcih, prečiščenem maslu, sezamu, brazilskih oreščkih, gobah šitake, javorjevem sirupu, arašidih, čičerki, mandljih, leči, česnu, čebuli, rjavem rižu. selen je pomemben element, ki pomaga uravnavati normalno delovanje ščitnice.

Magnezij se nahaja v zeleni listnati zelenjavi, kakavu, bučnih in sončničnih semenih, pečkah lubenice, sveže mletih lanenih semenih, mandljih, melasi.

Veliko kalcija vsebujejo: regrat, špinača, ohrovt, brokoli, stročji fižol, grah, suhe slive, datlji, pomaranče, borovnice, jagode, suhe fige.

Ni komentarjev:

Objavite komentar