Fosil

Fosil

10. november 2011

RAZSTRUPLJANJE TELESA


Čedalje več zdravilcev trdi, da se zdravje človeka nahaja v njegovem črevesju. Nekateri celo trdijo, da je več kot 50% imunskega sistema v prebavnem traktu. Jemo lahko zdravo hrano, uživamo prehranska dopolnila, a če je naše črevo zapacano z zaostalim blatom, telo ne more vsrkati hranilnih snovi. S starostjo sposobnost absorbcije hrane že tako ali tako upada.

Včasih je človek poskrbel za očiščenje telesa s predpisanimi verskimi posti (ob petkih vzdržnost mesa, post pred veliko nočjo v krščanstvu, v islamu mesec ramadan, Indijanci in druge bolj prvobitne kulture se postijo spomladi in jeseni ob sončnem obratu itd.

Tako pa se toksini nalagajo v črevesju že leta in leta. tako "onesnaženo" oz. kislo oklje, pa je idealno za parazite različnih vrst. O kandidi in njeni škodljivosti je pisala Sanja Lončar, povzročala bi naj vrsto sodobnih civilizacijskih bolezni od osteoporoze do artritisa, za katerega danes ugotavljajo, da gre verjetno za vnetna stanja.

Danes mnogi zdravilci trdijo, da je vsak šesti evropejec okužen s paraziti. Pojavil se je spet veliki metljaj, s katerim se človek okuži z zaužitim okuženim mesom. Da so okužbe s paraziti izredno pogoste potrjujejo zadovoljne stranke, ki so preizkusile enomesečno očiščevalno kuro s Purex 1.

Črevesje lahko idealno brez nevarnosti očistimo s Purex 1 paketom, ki vsebuje koncentrirane vlaknine, ki vzpodbujajo prebavo, saj se njihov volumen v vodi izredno poveča in vzpodbudi peristaltiko. Na ta način se odstranijo zastarele obloge in očistijo črevesne stene. Obstajajo sicer metode čiščenje črevesja z vodo, ki pa ima svoje rizike.

V paketu so dodane kapsule, ki delujejo proti parazitom. Sestavljajo jih: česen, koren kurkume, artičoka, seme koromača, poprovo mesto, strta semena oreščkov, semena janeža.

Priložena sta še dva zavitka čaja, ki ga zaužijejo do 2 litra dnevno. V času 30 dnevne kure se izogibajmo mesu (ni nujno, je pa dobro), mastni, začinjeni, sladki hrani in alkoholu. Zaužijmo več svežega sadja in zelenjave. Jejmo polnozrnate izdelke in se izogibajmo alkoholu in sladkim sokovom. Najprimernejši čas za izvedbo kure je jesen in pomlad. Najboljše pri vsem pa je, da zraven shujšate od 3 do 6 kg. Toliko je namreč v človeku zastalega blata. Najbolj važno je, da se razstrupljamo postopoma in da se strupi lahko s proti odvedejo iz telesa, zato je potrebno piti veliko količino čaja ( 2 l). V kolikor je naše telo močno zakisano in obremenjeno s kandido, bi lahko namreč njeno hitro uničenje prispevalo k zastrupitvi telesa, ki ne bi bilo kos k odpravljanju take količine strupa, ki ga spusti ob smrti kandida. Enomesečna kura nam zagotavlja postopnost razstrupljanja brez zapletov, brez tveganja in dobro počutje med razstrupljanjem.

Za nakup pokličite: 040 584 046



1 komentar:

  1. Purex res odlično pomaga pri prebavi.Sicer sem sprobala šele 1. fazo, ampak je učinek že velik. Na podlagi te izkušnje grem definitivno do konca - še 2. in 3. faza. PRIPOROČAM!

    OdgovoriIzbriši