Fosil

Fosil

3. december 2013

PREHRANSKA DOPOLNILA PO KRVNIH SKUPINAH

Verjetno ste že med članki že zasledili, da obstaja različna priporočena prehrana za različne krvne skupine. Obstajajo tudi diete, ki so prilagojene krvnim skupinam. Na podlagi teh zadnjih spoznanj, so bila razvita tudi prehranska dopolnila, ki so prilagojena krvnim grupam. Krvna skupina 0 se je v evoluciji pojavila prva in je najbolj prilagojena uživanju mesa. Z mesno prehrano ta skupina zaužije dovolj v maščobi topnih vitaminov, železa in vitamina C, vendar tej skupini pogosto primanjkujejo vitamini iz skupine B. Za popolno zdravje naj bi skupina uživala naravne pripravke na podlagi juke, peteršilja, kurkume, hrena in sladkega korena. Vse naštete snovi skupaj z vitamini B skupine so zastopane v pripravku Vital 0, ki je namenjen prav krvni skupini 0.

Krvna skupina A ima lastnosti rastlinojedcev. V prehrani jim ponavadi primanjkuje železo, vitamin B 12, C in E, folna in pantotenska kislina ter bioflavonoidi. Tej skupini dobro dene uživanje zelenega čaja, ingverja v vseh oblikah, gloga in peteršilja. Zanje je najprimernejše prehransko dopolnilo Vital A, ki vsebuje 44 sestavin, med njimi tudi vse naštete.

Krvni skupini B pripisujejo vsejedstvo. Tej krvi skupini je namenjen pripravek Vital B z vitamini in minerali ter podpornimi zdravilnimi rastlinami kot je sladki koren, peteršilj, brokoli, bezeg, svetlikava pološčenka ali  Ganoderma lucidum in gobe šitake.

Zadnja krvna skupina AB se je tudi v evoluciji pojavila zadnja. Tej skupini priporočamo prehransko dopolnilo z vitaminom C, antioksidanti, zelenim čajem, česnom, brokolijem,  zeleno in ingverjem. Prehransko dopolnilo Vital AB iz naravnih sestavin vsebuje zanje vse  potrebne minerale in vitamine.

Prehransko dopolnilo uživamo med ali po jedi 3 krat na dan po eno tableto. Pakiranje vsebuje 100 tablet. Cena za leto 2013 28,00 EUR.

Za naročilo pokličite 040 584 046 Andrejo. Ali pišite na andreja.1003@gmail.com.
   

Ni komentarjev:

Objavite komentar