Fosil

Fosil

2. februar 2014

Full Sprectrum



Izdelek Full Spectrum vsebuje skoraj 30 različnih vitaminov, antioksidantov in mineralov z dodatkom bioflavonoidov − vse bistvene stvari za pravilno delovanje telesa. Izredno učinkovitost zagotavlja količina organskih učinkovin, kakor tudi tehnologija z zakasnjenim sproščanjem.

Komu Full Spectrum priporočamo?
  • Za ohranjanje zdravih življenjskih procesov in vitalnega vsakdana.
  • Za podporo imunskega sistema.
  • Za okrepitev telesne odpornosti v obdobjih s povečanim tveganjem za gripo in prehlad.
  • V primeru neuravnotežene prehrane (nizke količine zelenjave ali sadja, shujševalna dieta ali vegetarijanstvo) za dodaten vnos vitaminov in mineralov.
  • Kot pomoč pri okrevanju po bolezni.

Ali ste vedeli, da folna kislina prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti?

Pomladna vročica je posledica dveh procesov. Po eni strani gre za proces, ki se dogaja v našem ravnovesju hormonov: sezonsko nihanje ravni melatonina (“spalnega hormona”) in serotonina (“hormona sreče”).

Med dolgimi zimskimi meseci se ravni serotonina v našem telesu zmanjšajo in kot posledica njegovega pomanjkanja se lahko razvije depresija. Proizvodnja melatonina, ki je večja pozimi, se manjša spomladi, s tem pa povzroči motnje cikla spanja in budnosti. Po drugi strani je tudi naša prehrana prilagojena hladnim in temnim mesecem; bogatejša je z maščobami in kalorijami, vsebuje pa veliko manj vitaminov kot v poletnih mesecih, ko je na voljo veliko sveže zelenjave in sadja.

Do konca zime se naše zaloge vitaminov in mineralov izčrpajo. To lahko preprečimo tako, da pazimo na vnos vitaminov in mineralov ter poskrbimo za redno telesno aktivnost pozimi in pomladi.

*************************************

Če želite izdelek naročiti ali se včlaniti v Calivito, pišite na andreja.plenicar@gmail.com  ali urska.mitrovic@gmail.com 

Ni komentarjev:

Objavite komentar