Fosil

Fosil

10. marec 2010

C-Rx krema proti celulitu

Pakiranje: 150 ml

Izdelek Calivita.

******************************************

Kaj je celulit?

Celulit je eden izmed glavnih sovražnikov našega veznega tkiva, nastanek slednjega pa vključuje poseben proces. Vezno tkivo sestavljajo različna vlakna, matrica in celice, v njem pa se prepletajo živčni končiči, kapilare in limfne žile. Vloga limfnih žil je med drugim tudi ta, da pomagajo izločati iz telesa odvečno vodo in strupene snovi. Celice veznega tkiva vsebujejo tudi maščobne celice, ki se običajno nahajajo v skupkih. Te skupke obdaja vezno tkivo, ki tvori celični sistem.

Celulit nastaja zaradi prevelike količine maščobe v telesu in povečanja ženskih maščobnih celic. V maščobnih celicah in okolnem tkivu se zato zadržujejo tekočina in celični metaboliti, ki se zaradi okvarjene mikrocirkulacije ne morejo odplavljati z mesta nastanka. Vse to povzroči nastanek nagubanih nabreklin, ki jih imenujemo “pomarančna koža”. Povečane maščobne celice ovirajo pretok limfe in krvi, kar posledično tudi upočasni našo presnovo - to je tudi razlog, zakaj je koža, kjer se je nakopičil celulit, na dotik običajno bolj hladna.

Poznamo 3 stopnje celulita:

- Prva stopnja: pomarančna koža je vidna le, če kožo uščipnemo.
- Druga stopnja: v ležečem položaju je koža na dotik normalna, v stoječem položaju pa so že opazne spremembe.
- Tretja stopnja: pomarančna koža je opazna tako v ležečem kot v stoječem položaju

Kaj lahko storimo v boju proti celulitu?

• Zadosten dnevni vnos tekočine: Na dan je priporočljivo spiti vsaj 2,5 litra tekočine (najbolje vodo), za odpravo že obstoječega celulita pa vsaj 3 litre dnevno.
• Ionizirana alkalna voda lahko predstavlja učinkovito pomoč pri odpravljanju nadležne pomarančne kože, saj pospešuje alkalizacijo - proces izjemnega pomena v boju proti celulitu. (Aquarion filter in ionizator vode)
• Aktiven življenjski slog je tudi ključnega pomena v boju proti celulitu. Izboljšano razmerje maščobe/mišice tudi znatno pripomore pri odpravljanju pojava »pomarančne kože«.
• Izogibajte se pijačam, ki vsebujejo alkohol, kofein in sladkor, pa tudi predelanim živilom.
• Pomoč od zunaj: za odpravo celulita 2. in 3. stopnje, obvezno uporabljajte CaliVitin izdelek C-Rx Cream, priporočamo pa ga tudi za odpravo celulita 1. stopnje. CaliVitin izdelek C-Rx Cream predstavlja izjemno pomoč pri odpravi celulita! Priporočamo, da kremo uporabljate v kombinaciji z izdelkom Nopalin, saj bodo rezultati še bolj izraziti

Priporočena zunanja uporaba izdelka

Za dolgotrajen uspeh je za odpravo celulita potrebna velika mera odločnosti in vztrajnosti. Četudi živimo zdravo in uporabljamo namenske izdelke, lahko ta proces traja tudi od 3 do 6 mesecev. Priporočamo, da izdelek še naprej uporabljate za vzdrževanje doseženega rezultata. Za vidnejše rezultate uporabljajte kremo v kombinaciji s CaliVitinim izdelkom Nopalin.

Opozorilo!

- Samo za zunanjo uporabo!
- Izdelek naj ne pride v stik z očmi.
- Preparata ne uporabljajte v primeru alergij na njegove sestavine. V primeru dermatoloških težav, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom specialistom. - Izdelka naj ne uporabljajo nosečnice in matere, ki dojijo!

**********************************************************

Če želite izdelek naročiti ali se včlaniti v Calivito, pišite na andreja.plenicar@gmail.com ali  urska.mitrovic@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar