Fosil

Fosil

10. marec 2010

Liquid C+ Bioflavonoids

Pakiranje: 240 ml

Izdelek Calivite.

**************************************************

Tekoče zdravje!

Liquid C+ Bioflavonoids je s svojimi sestavinami prava antioksidantna bomba!

Vitamin C je eden najpomembnejših antioksidantov. Igra pomembno vlogo pri odpornosti organizma. Pri preprečevanju vpliva prostih radikalov lahko pripomore k zmanjšanju kognitivnih degeneracijskih sprememb, ki nastanejo s staranjem. Poleg tega je nepogrešljiv pri ohranjanju zdrave kože, sklepov in kosti, za pravilno izgradnjo hrustanca, pa tudi za pravilno funkcioniranje živčnega sistema.

Druga glavna sestavina preparata je ekstrakt citrus bioflavonoida, ki poleg tega, da je pomemben antioksidant, igra pomembno vlogo pri resorpciji in izkoriščanju vitamina C.

Preparat vsebuje tudi ekstrakt šipka, ki je eden najbolj znanih naravnih virov vitamina C.

Zahvaljujoč svoji tekoči obliki se preparat priporoča vsem, ki ne morejo ali ne marajo uživati tablet ali kapsul. Je prijetnega okusa, z aromo limone, ki se preprosto uporablja s priloženim dozatorjem. Je brez barvil in brez sladkorja. Za sladkost in aromo sta dodana nektar bio agave (Agave americana) in citrusovo olje. Lahko se uporablja samostojno, ali pa kot dodatek k jedem in pijačam.

*********************************************************

Uporaba:

Če zdravnik ne določi drugače, 2,5 ml dnevno.

Sestavine - 2,5 ml:

- Vitamin C - 166,6 mg
- Kalcij - 7,8 mg
- Citrus Bioflavonoidi - 166,6 mg
- Ekstrakt šipka - 166,6 mg

**********************************************************


Če želite izdelek naročiti ali se včlaniti v Calivito, pišite na andreja.plenicar@gmail.com ali  urska.mitrovic@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar