Fosil

Fosil

24. oktober 2010

AC-Zymes

AC-ZYMES – 100 kapsul

Lactobacillus Acidophilus

Lactobacillus bulgaricus je bakterija, ki se nahaja v kislem mleku. Je vedno prisotna v prebavilih pri ljudeh, ki uživajo veliko kislega mleka. Opazili so, da so zato bolj zdravi in nadpovprečno dolgo živijo. Še učinkovitejša od je bakterija Lactobacillus acidophilus, ki lahko v prebavilih preživi 10 dni ali celo dlje. Ustvarja neprimerne pogoje za obstanek različnih povzročiteljev bolezni, npr. mikrokokov, klostridijev in raznih kolibakterij in tudi glivic. Lahko pomaga pri predelavi mlečnih beljakovin, aminokislin, maščobe in laktoze ter sodeluje pri sintezi vitaminov iz skupine B. Z njeno pomočjo lahko ohranimo normalno bakterijsko floro v prebavilih.

Peroralno jemanje antibiotikov uničuje koristno črevesno floro, zato je uživanje acidofilusa še posebej priporočljivo med zdravljenjem z antibiotiki in po njem. Oralni antibiotiki zmanjšujejo število črevesnih bakterij, kar omogoča razmnoževanje Candide albicans in bolezenskih bakterij, kar vodi v pojav driske, zaprtja ali drugih prebavnih težav.
Glivice se lahko začnejo razmnoževati v pljučih, ustih, po rokah, nogah in prstih, pod nohti ali v vagini. Deramtomikoza je v zadnjih desetletjih postala pogosta bolezen, ki se pojavlja kot neželeni učinek pogosto uporabljanih antibiotikov. Iz raziskav, ki so jih opravili v Srednji Evropi, je razvidno, da ima težave z deramtomikozo velik del prebivalstva (60-80%). Z velikim odmerkom acidofilusa lahko to bolezen pozdravite v nekaj tednih.

Z jemanjem acidofilusa lahko preprečite slab zadah iz ust, ki se pojavlja zaradi razgradnje v črevesu, akne in druge kožne bolezni pa postanejo ozdravljive.

Redna uporaba vzdržuje črevo čisto.

Znanost ne pozna nobene vrste acidofilusa, ki bi bila škodljiva za človeško zdravje.

Opozorilo!

- Pri driski ga je potrebno jemati najmanj 5 do 6 dni, da se črevesne bakterije obnovijo.
- Pri globoki mikotični okužbi (dermatološki ali ginekološki) ga je treba jemati skupaj s peroralnim ali oralnim lokalnim zdravljenjem ter po koncu zdravljenja uživati še nekaj mesecev (1 do 2 kapsuli na dan).
- Česen in arginin lahko prav tako pomagata pri zdravljenju glivične infekcije.

**********************************

Uporaba:
Če zdravnik ne določi drugače, 1 kapsula dnevno.

Ac Zymes - sestavine:
Aktivni Lactobacillus acidophilus – 2 milijardi

**********************************

Če želite izdelek naročiti ali se včlaniti v Calivito, pišite na andreja.plenicar@gmail.com ali  urska.mitrovic@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar