Fosil

Fosil

24. oktober 2010

Bee Power

BEE POWER - 50 kapsul


STE UTRUJENI? BOLEHNI? OSLABELI?

Če prisegate na naravne metode, je izvleček matičnega mlečka kot ustvarjen za vas. Ta izredni koncentrat hranljivih snovi, s katerimi čebele hranijo svojo matico, omogoča, da le-ta živi več kot pet let, medtem, ko je življenjska doba čebele delavke samo dva do štiri mesece. Izvleček matičnega mlečka je naravni izdelek za dopolnilo k prehrani. Priporočamo ga vsakomur, ne glede na starost in spol.

Matični mleček

Matični mleček izdelujejo čebele s svojimi žlezami slinavkami, da bi nahranile matico. Matični mleček omogoča, da matica v razmnoževalnem obdobju v 24 urah izleže 2000 do 3000 jajčec. Matični mleček vsebuje vitamine skupine B, in sicer visoko koncentracijo vitamina B5 in vitamina B6. Je edini naravni vir acetilholina. Vsebuje tudi vitamine A, C, D in E, mineralne snovi, encime in 18 vrst aminokislin. Telesu resnično daje novo življenje, pomaga pri ohranjanju zdravega okostja in sklepov ter je izredno hranljiva snov, ki pomaga osvežiti in okrepiti imunski sistem.

Empirični podatki govorijo o naslednjih blagodejnih dejavnikih, ki jih lahko povzročijo omenjeni elementi:
- Delujejo osvežujoče in pravzaprav dajejo telesu novo življenje.
- Zaščitno delujejo na sklepe.
- Zaščitno delujejo na okostje.
- Delujejo poudarjeno tonizirajoče in pomagajo pomladiti polt.
- Prispevajo h krepitvi imunskega sistema.

Matični mleček je zelo bogat z vitamini, beljakovinami in aminokislinami in je zato popoln izdelek za zdravo prehrano. Čebele delavke ga proizvajajo v svojih žlezah slinavkah za prehranjevanje matice. Ta poseben prehrambeni koncentrat omogoča matici, da živi več kot pet let, medtem ko je življenjska doba čebel delavk le 24 mesecev. Matici tudi omogoča, da izvali 2000-3000 jajčec v 24 urah. Teža jajčec je enaka teži matice same. Matični mleček vsebuje nekatere vitamine skupine B, vitamin B5 in B6 v zelo visokih koncentracijah. Je tudi edini naravni vir holin acetata. Vsebuje minerale kot tudi vitamine A, C, D, in E, encime, 18 vrst aminokislin in sestavine, ki preprečujejo razmnoževanje bakterij in virusov. Matični mleček je zelo učinkovit v zdravljenju alergijskih bolezni, astme, bolezni jeter, pri zlomih kosti in kožnih boleznih. Okrepi tudi imunski sistem. Obnavlja organizem in ohranja kosti ter skleep zdrave. Uživa ga lahko vsakdo, ne glede na starost ali spol. Je resnično univerzalen dodatek k prehrani.

OPOZORILO!Matični mleček sestavljajo cvetni prah, med in slina čebel delavk. Kdor je občutljiv za cvetni prah, mora začeti z uživanjem matičnega mlečka previdno. Če se pojavi alergična reakcija, ga mora nemudoma prenehati jemati. Matični mleček je priporočljivo uživati skupaj z medom, saj je tako učinkovitejši. Shranjen mora biti na hladnem, saj se v toplem okolju hitro razgradi.


**********************************


Uporaba:

Če zdravnik ne določi drugače, 1 kapsula dnevno.

Sestavine:

Koncentrat matičnega mlečka (ekvivalenten odmerku 150 mg svežega matičnega mlečka) – 50 mg

**********************************

Če želite izdelek naročiti ali se včlaniti v Calivito, pišite na andreja.plenicar@gmail.com ali  urska.mitrovic@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar