Fosil

Fosil

2. marec 2011

KAJ MORAMO VEDETI O RAKU

Strokovnjaki že leta govorijo, da je kemoterapija edini način pri zdravljenju raka. John Hopkins pravi, da obstaja tudi kak drug način.

Kaj pravi Jon Hopkins o tem, kako živeti z rakom in kako ga odpraviti:

1. Vsak človek ima v svojem organizmu tudi celice raka. Le te pa ne moremo prepoznat z običajnimi testi, dokler jih ne nastane okrog milijarde. Ko rečejo zdravniki pacientu, da ni več malignih celic po terapiji, to samo pomeni, da jih ne najdejo z običajnimi testi.

2. Celice raka se pri človeku pojavijo 6 do 10 krat v življenju.

3. Ko je imunski sistem človeka dovolj močan, se celice raka same uničujejo in njihovo razmnoževanje je preprečeno.

4. Ko ima človek raka, pomeni, da je prišlo do pomanjkanja hranilnih
snovi v celicah. Vzroke lahko iščemo v genetiki, okolju,
prehrani, načinu življenja.

5. Če hočemo to nadoknaditi je nujno treba spremeniti način
prehranjevanja, da se okrepi imunski sistem.

6. S kemoterapijo uničimo rakaste celice, žal, pa tudi zdrave celice v kostni substanci in prebavnem traktu. Pride tudi do okvare jeter, ledvic, srca, pljuč i. t. d..

7. Z obsevanjem, uničimo rakaste celice, a poškodujejo se tudi
zdrave celice in organi.

8. V začetku se s kemoterapijo in obsevanjem zmanjšuje velikost
tumorjev. Z daljšim uporabljanjem tega načina zdravljenja pa ni več posebnih rezultatov.

9. Ko nastane preveč toksinov zaradi kemoterapije in obsevanja, postane imunski sistem slaboten in uničen. Tako smo bolj dovzetni za okužbe in druge težave.

10. Zaradi kemoterapije in obsevanja pride lahko do mutacije celic, ki postanejo odporne in jih je še težje uničiti.

11. Priporočljivo je, da rakastih celic ne hranimo in tako preprečimo
njihovo razmnoževanje.

a. Sladkor hrani rakaste celice. Izločite sladkor, in tako boste
odvzeli pomembno prehrano rakastim celicam. Prav tako so škodljivi sladkorni nadomestki. Bolj koristni so naravni sladkorni nadomestki kot je med ali melasa. Tudi kuhinjska sol vsebuje škodljive dodatke, s katerimi belijo sol. Manj škodljiva je morska sol.

b. Mleko spodbuja nastajanje sluzi, predvsem v prebavnem traktu. Sluz pa je hrana za rakaste celice. Priporočamo uživanje sojinega mleka.

c. Rakaste celice uspevajo v kislem okolju, takšno okolje ustvarja meso. Priporočamo ribe in nekaj belega mesa. Svinjina in govedina nista priporočljivi, saj to meso vsebuje živalske antibiotike in hormone za rast.

d. Dieta, ki je sestavljena iz 80% sveže zelenjave, sadja in sokov,
žitaric, jedrc, bo ustvarila v organizmu alkalno okolje. 20% je lahko
kuhane hrane, ki vključuje tudi fižol. Sokovi sveže zelenjave vsebujejo žive encime, ki se hitro absorbirajo in pridejo v celico v petnajstih minutah. Ta hrana pospešuje rast zdravih celic. Pijte sokove različnih vrst zelenjave, ki naj bodo sveži. Jejte surovo zelenjavo 2 do 3krat na dan. Encimi se uničujejo pri 40 stopinjah.

e. Izogibajte se kave, čaja, čokolade, ker imajo visoko vsebnost
kofeina. Zeleni čaj je bolj priporočljiv, ker ima v v sebi alkaloide, ki
pomagajo telesu v boju proti raku. Piti je treba dobro vodo, ki ne vsebuje težkih kovin in toksinov; vodovodna voda je večkrat oporečna. Torej pijte filtrirano vodo ali pa zdravo studenčnico.

Destilirani vodi se tudi izogibajte, ker je kisla.

12. Mesne beljakovine so težko prebavljive in telo uporabi mnogo encimov, da jih prebavi. Neprebavljena hrana pa ostaja v črevesju in je vzrok nastajanja novih toksinov.

13. Stene rakastih celic so prekrite z odpornimi beljakovinami. Z zmanjšanjem količine mesne prehrane, se encimi lažje spopadajo s temi beljakovinskimi stenami in omogočijo prodor obrambnim celicam, ki uničujejo rakaste celic.

14. Nekatere snovi dvigajo imunski sistem (IP6, flor, antioksidanti,vitamini, minerali EFA itd.). Obrambnim celicam v organizmu omogočajo uničevanje raka.

15. Rak je bolezen uma, telesa in duše. Aktiven in pozitiven um pomaga pri zdravljenju te bolezni , oziroma preprečuje njen nastanek. Jeza, nesprejemanje in zagrenjenost ustvarjajo kislost. Negujte duh ljubezni in odpuščanja. Naučite se sproščanja in uživanja v življenju.

16. Rakaste celice se ne razmnožujejo v okolju, kjer je dovolj kisika. Telesne vaje in globoko dihanje dovajajo več kisika celicam.

IN ŠE:

1. Ne uporabljajte plastične embalaže.
2. Ne zmrzujte vode v plastičnih steklenicah.
3. Ne uporabljajte plastične posode v mikrovalovki. John Hopkins je to napisal v vseh svojih člankih in poslal medicinskim centrom.

Kemijski element dioxin povzroča raka, posebno na dojki. Dioxin je visoko toksičen za celice našega organizma, zato ne
zamrzujte vode v plastičnih steklenicah, ker se na ta način izloča dioxin iz plastike.

Uporaba mikrovalovne pečice ni priporočljiva.

Ni komentarjev:

Objavite komentar