Fosil

Fosil

10. marec 2010

Coenzyme Q10 Sublingual - 30 mg

Pakiranje: 30 tablet

Izdelek Calivite.

**********************************

Koencim Q10 je močan antioksidant, ki varuje telo pred prostimi radikali. Je tudi nujno potreben katalizator za ustvarjanje energije na nivoju celic. Koencim Q10 je potreben za ohranjanje mladostnega videza in energije.

Pri procesu staranja naše telo proizvaja manj koencima Q10 (še zlasti po 30. letu starosti), zato je potrebno, da ga dovajamo našemu telesu v zadostnih količinah.

Dejavniki, ki negativno vplivajo na količino koencima Q10 v našem organizmu so:

- Staranje (še zlasti po 30. letu starosti)
- Atleti (rekreativni in tekmovalni športi)
- Otroci s posebnimi potrebami
- Težave z želodcem/prebavo
- Izguba telesne teže

Zahvaljujoč tehnološkemu napredku v medicini, vam podjetje CaliVita® s ponosom predstavlja novo vrsto koencima Q10, ki ga naše telo absorbira hitreje in učinkoviteje, ter tako poveča njegove učinke. Tableta se raztopi v nekaj minutah, ter preide v krvni obtok neposredno preko krvnih žil pod jezikom, organizem pa tako absorbira vsebino tablete v celoti.

Izdelek se priporoča tudi pri motnjah v prebavi in absorbciji prebavnega sistema, njegovem zastoju ali upočasnitvi.

Še ena pozitivna lastnost tablet Sublingual CoQ10 je tudi njihovo koncentrirano, 30 mg doziranje, za kar so torej primerne pri preprečevanje in ohranjanju različnih zdravstvenih stanj.

Opozorilo!

- Zaščititi ga morate pred toploto in svetlobo! Čisti koencim Q10 izgublja svojo vrednost pri temperaturah nad 35 stopinj Celzija (95 stopinj Fahrenheita).

- Koristni učinki koencima Q10 se pokažejo po daljšem času in jih običajno lahko opazimo šele po nekaj tednih od začetka rednega uživanja. Kdor se počuti bolje že po nekaj dneh, pomeni, da mi je primanjkovalo kar precej koencima Q10. Za preprečevanje ponovnega pomanjkanja je priporočljivo uživanje vzdrževalnega odmerka med 10 in 30 mg Q10 na dan.

- Nosečnice in doječe matere se morajo pred jemanjem koencima Q10 posvetovati z zdravnikom.

**********************************************************

Uporaba:

Če zdravnik ne določi drugače, 1 do 2 tableti dnevno.

Sestavine:

Ubikinon (CoQ10) - 30 mg


**********************************************************

Če želite izdelek naročiti ali se včlaniti v Calivito, pišite na andreja.plenicar@gmail.com ali  urska.mitrovic@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar