Fosil
7. april 2011
VREDNOSTI ALKALNOSTI IN KISLOSTI SLADKORJA
Redna uporaba rafiniranega belega sladkorja je škodljiva zdravju. Enako kot bela moka in bel riž. Sladkor, ki ustvarja bazičnost v telesu: rjavi rižev sirup 5,0 posušen sok iz trsnega sladkorja (Suncanat) 4,5 rjavi sladkor, kjer je beli sladkor obarvan z melaso ima enako vrednost kot beli sladkor 1,0. med 5,0- 5,5, med iz alfa alfa, detelje, evkalipta 5,0, agava sok 5,0. Sladkor, ki ustvarja kislost: fruktoza 3,0, predelana fruktoza 2,0, ječmenov sirup 3,0, predelan 2,0, med predelan, pasteriziran 3,0, javorjev sirup nepredelan 3,0, predelan 2,0, melasa nepredelana 3,0, predelana 2,0, mlečni sladkor 3,0, konzerviran 2,0, bel sladkor iz sladkorne pese 1,0, surovi rjavi sladkor 3,0, umetna sladila 0,5. STRUPENA
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Ni komentarjev:
Objavite komentar